Stránky používají Cookies za účelem realizace služeb a reklam. Můžete měnit nebo uvést zásady jejich uložení / přístupu v Cookies přímo ve Vašem vyhledávači.Více informací v Ochrana osobních údajů.

 

Otevírací doba:

Po - Pá

09:00 - 12:00 | 13:00 - 19:00

So - Ne

10:00 - 12:00 | 13:00 - 18:00

 


 


KONTAKTY

Kamenná prodejna
Husova 26
586 01 Jihlava
tel: +420 722808097
info(a)hugocz.eu
Editujte v Nastavení - Přihlašovací údaje

NOVINKY

arr31. NP. - nový show-roomOtevřeli jsme pro Vás malou galerii kočárků a golfových kočárků v 1. NP. :-) ... arr3Otevření kamenné speciálky v JihlavěOtevřeli jsme zcela novou, útulnou a vybavenou prodejnu v Jihlavě!   Husova 26, 586 01...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 529 Kč
skladem
naše cena 19 900 Kč
skladem

ANKETA

Odkud jste se o nás dozvěděli?

Facebook 23% Rádio 8% Google, seznam, apod.... 8% Na doporučení 61%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Petru Poláčkovi, se sídlem Husova 7 586 01 Jihlava, IČ 01733192, zapsaná u živnostenského úřadu v Jihlavě. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů