Stránky používají Cookies za účelem realizace služeb a reklam. Můžete měnit nebo uvést zásady jejich uložení / přístupu v Cookies přímo ve Vašem vyhledávači.Více informací v Ochrana osobních údajů.

 

Otevírací doba:

Po - Pá

09:00 - 12:00 | 13:00 - 19:00

So - Ne

10:00 - 12:00 | 13:00 - 18:00

POZOR  DOČASNÁ ZMĚNA

NE ZAVŘENO (nebo individuální dohoda)

Děkujeme za pochopení!


 


KONTAKTY

Kamenná prodejna
Husova 26
586 01 Jihlava
tel: +420 722808097
info(a)hugocz.eu
Editujte v Nastavení - Přihlašovací údaje

NOVINKY

arr31. NP. - nový show-roomOtevřeli jsme pro Vás malou galerii kočárků a golfových kočárků v 1. NP. :-) ... arr3Otevření kamenné speciálky v JihlavěOtevřeli jsme zcela novou, útulnou a vybavenou prodejnu v Jihlavě!   Husova 26, 586 01...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 3 990 Kč
skladem
naše cena 19 900 Kč
skladem

ANKETA

Odkud jste se o nás dozvěděli?

Facebook 22% Rádio 8% Google, seznam, apod.... 8% Na doporučení 62%

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 950 Kč
skladem
naše cena 15 640 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Petru Poláčkovi, se sídlem Husova 7 586 01 Jihlava, IČ 01733192, zapsaná u živnostenského úřadu v Jihlavě. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů