Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.12.2020
Rezervace termínu
Od dněšního dne již nemusíte čekat na profesionální obsluhu, rezervujte si Váš termín, kdy se budeme věnovat pouze Vám a vybereme s Vámi to nejlepší p... číst celé
08.09.2020
Slosování narozeninové tomboly 2020
‼️Losování tomboly již proběhlo‼️   V přiloženém videu losujeme hodnotné ceny. Všechny výhry jsou k vyzvednutí pouze u nás na... číst celé
16.08.2020
Oslavte s námi narozeniny v Hugocz.eu
Hugo slaví narozeniny Rok s rokem se sešel a my tu pro Vás opět připravujeme oslavu narozenin. Doražte o víkendu 22.-23.08.2020 vždy od 10:00 do ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

DLE NAŘÍZENÍ VLÁDY JE NAŠE PRODEJNA PRO PRODEJ ZBOŽÍ AŽ DO ODVOLÁNÍ UZAVŘENA!

 

PROVOZNÍ DOBA VÝDEJNÍHO OKNA OBJEDNÁVEK:

PO - PÁ

09:00 - 14:00

SO - NE

ZAVŘENO

 

 

 

 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Petru Poláčkovi, se sídlem Husova 7, 586 01 Jihlava, IČ 01733192, zapsaná u živnostenského úřadu v Jihlavě (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • adresu
    • tel. kontakt
    • email
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 20 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
© hugocz.eu | Všechna práva vyhrazena | Vytvořila firma VENADESIGN
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.