Stránky používají Cookies za účelem realizace služeb a reklam. Můžete měnit nebo uvést zásady jejich uložení / přístupu v Cookies přímo ve Vašem vyhledávači.Více informací v Ochrana osobních údajů.

 

Otevírací doba:

Po - Pá

09:00 - 12:00 | 13:00 - 19:00

So - Ne

10:00 - 12:00 | 13:00 - 18:00

POZOR  DOČASNÁ ZMĚNA

NE ZAVŘENO (nebo individuální dohoda)

Děkujeme za pochopení!


 


KONTAKTY

Kamenná prodejna
Husova 26
586 01 Jihlava
tel: +420 722808097
info(a)hugocz.eu
Editujte v Nastavení - Přihlašovací údaje

NOVINKY

arr31. NP. - nový show-roomOtevřeli jsme pro Vás malou galerii kočárků a golfových kočárků v 1. NP. :-) ... arr3Otevření kamenné speciálky v JihlavěOtevřeli jsme zcela novou, útulnou a vybavenou prodejnu v Jihlavě!   Husova 26, 586 01...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 329 Kč
skladem
naše cena 11 500 Kč
skladem
naše cena 11 500 Kč
skladem

ANKETA

Odkud jste se o nás dozvěděli?

Facebook 22% Rádio 8% Google, seznam, apod.... 8% Na doporučení 62%

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 699 Kč
skladem
naše cena 15 640 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Petru Poláčkovi, se sídlem Husova 7, 586 01 Jihlava, IČ 01733192, zapsaná u živnostenského úřadu v Jihlavě (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • adresu
    • tel. kontakt
    • email
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 20 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů